Pollastres ecològics

Els nostres pollastres ecològics són criats de manera artesanal, en petites quantitats. Viuen en un galliner de fusta ben aïllat i confortable don poden sortir i entrar lliurament. Disposen d’un gran prat d’herba per picotejar, prendre el sol o la fresca.

Els alimentem amb cereals 100% ecològics, bona part dels quals provenen dels camps de la nostra finca ecològica. Per sobre de tot, respectem el seu ritme biològic: de dies poder menjar i de nits dormir. Viuen uns tres mesos aproximadament i fan un pes d’entre 2 i 2,5Kg.

Els nostres pollastres ofereixen la garantía de no ser tractats amb cap medicament ni producte químic. Tot el procés està controlat i certificat pel Consell Català de la producció Agrària ecològica (CCPAE).

Servim pollastres dos cops al mes, sempre per encàrrec als telèfons: 938853421 / 686761466 Podeu gaudir-ne tallats a octaus, quarts o bé sencers. Els podreu recollir els dimarts a la tarda a casa nostre.

Treballem dia a dia amb il·lusió per oferir-vos una carn de qualitat, sana, tendra i boníssima.

Consumin productes ecològics i de proximitat fem un món mes sostenible i un comerç just.

Si ens voleu conèixer, podreu assistir a les jornades de portes obertes que fem cada any a la primavera i a la tardor. Us hi esperem !!!PRÒXIMS POLLASTRES   dia 6 d'agost de 2019


A partir del gener de 2019 us podrem oferir  "CONILLS ECOLÒGICS"  sempre per encàrrec !!


I ARA TAMBÉ OUS ECOLÒGICS

 

 EL COMPOSTATGE

El nostre compostatge és el resultat de reciclar els fems dels nostres animals, seguint un procés de fermentació i voltejant les piles, obtenim un compostatge excel·lent.
Les seves propietats son:

L'absència de llavors (es destrueixen en fermentar).

No fa mala olor.

És un adob de gran qualitat per a horts, plantes, arbres, gespa...

Protegeix la terra del sol i aguanta la humitat (estalvi d'aigua).

Es ven a sacs o m3.

Apte per a agricultura ecològica.

US RECOMANEM

Mas les Coromines, productor de vedella ecològica del ripollès