La Casa

Masia típica catalana, amb 500 anys d'història, situada a 4 km de Vic, a Osona i a només 1 hora de Barcelona i Girona.

Conserva la construcció de volta catalana, parets molt gruixudes i sostres molt alts; càlida a l’hivern i molt fresca a l’estiu. La lliça, que envolta l’entrada de la casa, i la torre que és una construcció més modernista doten de gran personalitat a la casa. Està restaurada, tot conservant el seu encant i els mobles antics de la casa.

Us oferim 3 habitacions, una doble i dues triples amb bany, una sala d'estar compartida, amb TV per a les tres habitacions.

Hi ha conexió wi-fi a tot l'establiment, gratuït


Som en Santi i la Maria, la quarta generació de pagesos que treballem aquest vell i bell ofici per guanyar-nos la vida amb el que més ens agrada, estar en contacte permanent amb la natura, respectant la terra, el medi ambient i els nostres animals de la granja.  

La nostra finca té una extensió d'unes 15 hectàrees entre bosc i camps de conreu ecològic. La nostra terra és ecològica i ens dona uns productes naturals i saludables.  Criem animals amb respecte i oferint-los la qualitat de vida que es mereixen. Podreu veure com viuen els pollastres ecològics, els porcs, els vedells, les gallines... Fem venda directa de pollastres ecològics, això ens permet fer un preu just i un producte excel·lent i de proximitat.

Fa deu anys que vàrem iniciar el turisme rural com a complement per ajudar a les rendes de la finca. La nostra modalitat és “Masia”. Oferim allotjament i esmorzar en tres habitacions i una capacitat de 8 places. Els nostres hostes poden fer un tastet de la vida de pagès, passejar per l’hort de permacultura, visitar els animals de la granja i caminar pels voltants gaudint del paisatge i de l’aire lliure.

Us convidem a viure una experiència molt saludable entre nosaltres, gaudint d'un entorn privilegiat

I tot això ho volem fer sense perdre la nostra Essència Rural.