Pollastres ecològics

Els nostres pollastres ecològics són criats de manera artesanal, en petites quantitats. Viuen en un galliner de fusta ben aïllat i confortable don poden sortir i entrar lliurament. Disposen d’un gran prat d’herba per picotejar, prendre el sol o la fresca.

Els alimentem amb cereals 100% ecològics, bona part dels quals provenen dels camps de la nostra finca ecològica. Per sobre de tot, respectem el seu ritme biològic: de dies poder menjar i de nits dormir. Viuen uns tres mesos aproximadament i fan un pes d’entre 2 i 2,5Kg.

Els nostres pollastres ofereixen la garantía de no ser tractats amb cap medicament ni producte químic. Tot el procés està controlat i certificat pel Consell Català de la producció Agrària ecològica (CCPAE).

Servim pollastres dos cops al mes, sempre per encàrrec als telèfons: 938853421 / 686761466 Podeu gaudir-ne tallats a octaus, quarts o bé sencers. Els podreu recollir els dimarts a la tarda a casa nostre.

Treballem dia a dia amb il·lusió per oferir-vos una carn de qualitat, sana, tendra i boníssima.

Consumin productes ecològics i de proximitat fem un món mes sostenible i un comerç just.

Si ens voleu conèixer, podreu assistir a les jornades de portes obertes que fem cada any a la primavera i a la tardor. Us hi esperem !!!PRÒXIMS POLLASTRES   dia 21 d'abril de 2020


CONILLS ECOLÒGICS, sempre per encarrèc


 OUS ECOLÒGICS

 

 EL COMPOSTATGE

El nostre compostatge és el resultat de reciclar els fems dels nostres animals, seguint un procés de fermentació i voltejant les piles, obtenim un compostatge excel·lent.
Les seves propietats son:

L'absència de llavors (es destrueixen en fermentar).

No fa mala olor.

És un adob de gran qualitat per a horts, plantes, arbres, gespa...

Protegeix la terra del sol i aguanta la humitat (estalvi d'aigua).

Es ven a sacs o m3.

Apte per a agricultura ecològica.

US RECOMANEM

Mas les Coromines, productor de vedella ecològica del ripollès