Tarifes

Temporada baixa
(Del dia 2 de gener fins a 28 de febrer)

- 1 nit 480 euros
- Cap de setmana 550 euros (preu 2 nits)  
- Setmana sencera 1.400 euros (preu 7 nits)


Temporada mitja 
(Del dia 1 de març a 30 de maig i del dia 1 de setembre a 20 de desembre – excepte ponts i festius).

- 1 nit 495 euros
- Cap de setmana 560 euros (preu 2 nits)
- Setmana sencera 1500 euros  (preu 7 nits)


Temporada alta 
(Juny, Juliol, Agost, ponts, Nadal, Cap d’Any i Setmana Santa)

- Cap de setmana 650 euros (preu 2 nits)
- Setmana sencera 1.650 euros (preu 7 nits)


Normativa general
- El preu és pel lloguer de la casa sencera (8-10 places).
- Una setmana és de dissabte a dissabte.
- Horaris d’entrada i sortida: l’entrada és a partir de les 17:00 h de la tarda. La sortida és a les 20:00 h de la tarda, els mesos d’estiu la sortida és a les 10:00 h del mati.
- El preu inclou tovalloles i llençols, llit de baranes...
- El Permanyer no es fa responsable dels objectes perduts o oblidats per part dels clients.


Procediment de reserva:
Podeu fer les vostres reserves a través de l’apartat RESERVES ONLINE de la nostra pàgina web o bé per telèfon o correu electrònic.

* En cas de no utilitzar el pagament ONLINE per formalitzar la reserva, cal fer una bestreta del 25 % de l’import total mitjançant una transferència bancària (màxim tres dies després de fer la reserva). No es considera efectiva la reserva fins que no s’hagi fet l’ingrés. La resta es pagarà en efectiu en el moment d’entrar a la casa.

-En cas de cancel.lació de la reserva 30 dies abans de la data d'entrada es retornarà la totalitat de la bestreta i a menys de 30 dies suposarà la pèrdua de la totalitat de la bestreta.

- En el supósit de no avisar ni tampoc presentar-se el dia d'entrada, s'aplicarà el cárrec del 100% del preu de l'estada i/o s'anotarà com a factura pendent de cobrar.

EL PERMANYER EXPOSA:

- Que de conformitat amb la vigent legislació la zona de la piscina no requereix la presència de socorrista ni vigilant,per tan que la responsabilitat sobre l'ús de la mateixa serà en tot moment del client. Els menors no poden entrar a la piscina sense estar acompanyats per un adult i aquest supervisarà el menor en tot moment.

- En el mateix sentit, el client assumeix sota la seva responsabilitat i amb tota indemnitat per El Permanyer ( Casamiquela S.L.), l'ús i gaudir de l'entorn, els animals i les zones de perill per qualsevol accident que pogués patir durant l'ús i gaudir dels voltans de la fina del Permanyer.

- Que no hi ha vigilancia ni recepció i per tant davant de qualsevol incident, la responsabilitat és del client. A l'allotjament trobareu números de telèfon per resoldre situacions d'emergència.

- Els animals són éssers vius i per tan imprevisibles. És responsabilitat de cadascú i del responsable, en cas de menors, apropar-s'hi.

- Sigueu respectuosos amb la natura. Emporteu-vos la brossa amb vosaltres i tanqueu totes les tanques que trobeu pel camí.

- L'allotjament només és adequat i registrat pel número de persones indicades. És imprescindible respectar la capacitat máxima de l'allotjament per tal de mantenir-lo en condicions i assegurar l'ambient de tranquil.litat per tots els estadants.