La Casa

És una casa rural amb encant situada a 13 Km. de Vic a Osona i a només 1 hora de Barcelona o Girona. Per a nosaltres predominen els conceptes de qualitat, espais amplis, entorn natural, serveis i acurat manteniment. La casa és en regim de lloguer sencer amb una capacitat de fins a 10  persones.

La Cabanya del Permanyer s'ha reconstruït recentment amb totes les comoditats, sobre la base de l'antiga pallissa del Permanyer construïda l'any 1932 i forma part de la pairalia de Casamiquela una de les més emblemàtiques de la comarca, porta d'entrada al Lluçanès quan s'hi arriba des de Vic.

 

Situada en un altiplà del Lluçanès a Osona, a 800 metres d'altitud des d'on es poden contemplar excel.lents vistes dels Pirineus i un magnífic paisatge de camps i boscos.

 

És un lloc on el seu primer atractiu turístic és el seu entorn preservat, increïblement tranquil per ser a només una hora de Barcelona; al llarg de tot el territori hi ha manifestacions actives que donen fe del caràcter eminentment rural i amb un predomini de les activitats agrícoles i ramaderes, sense grans nuclis de població i apartat de les grans massificacions turístiques.

 

A la mateixa finca hi podeu veure i conviure amb les feines agrícoles (estripar, llaurar, fressar, trullar, sembrar, embalar...) i les feines del bestiar (vaques, vedells, porcs, xais, conills, gallines...)