La casa

Es una casa rural amb encant situada a 13 km de Vic (Osona) i a només 1 hora de Barcelona i Girona. Per a nosaltres predominen els conceptes la qualitat, amplis espais, entorn natural, serveis i cuidat manteniment. La casa és en regim de lloguer sencer fins a 8 persones.


L’ allotjament de La Sala esta situat a la planta baixa de la casa principal del Permanyer, documentada des del segle XIV. Es va reformar al segle XIX i actualment s'ha rehabilitat amb gran sensibilitat, conservant els elements originals i combinant-los amb els serveis més actuals, el conjunt li atorga una gran personalitat i confort. Forma part de la pairalia de Casamiquela, una de les més emblemàtiques de la comarca d'Osona, porta d'entrada al Lluçanès quan s'hi arriba des de Vic.


La casa esta situada en un altiplà a 800 m d'altitud. És un paisatge de camps de cereals i boscos de pi, roure, alzina i prats on pasturen les vaques de l'explotació familiar, doncs és una zona on el món de la pagesia encara és viu, un entorn tranquil de camps i bestiar, convivència amb les feines agrícoles i ramaderes.