Legal

 Condicions d’ús

Aquests termes i condicions, que poden modificar-se en tot moment, són aplicables a tots els nostres serveis directes o indirectes (a través dels associats) disponibles en línia, a través d'un dispositiu mòbil, per correu electrònic o per telèfon. En accedir, navegar i utilitzar la pàgina web o alguna de les nostres aplicacions a través de qualsevol plataforma (en endavant, el "Lloc web") i/o en fer una reserva, acceptes haver llegit, entès i estar d’acord amb els termes i condicions especificats a continuació (incloent la política de privacitat). 
Aquestes pàgines, incloent-ne el contingut i la infraestructura, i el servei de reserva de cases de turisme rural en línia que s’ofereix a través d’aquest lloc web (en endavant, el Servei) pertanyen i estan gestionats per ESSENCIA RURAL CB. (en endavant, “essenciarural.com”, “ens”, “nostre” o “nosaltres”). 

1. Àmbit del nostre servei
A través d’aquest lloc web, nosaltres (ESSENCIARURAL.COM i ELS SEUS ASSOCIATS) oferim una plataforma en línia, mitjançant la qual els Cases (incloent tot tipus d’allotjament temporal) ofereixen les seves habitacions i els usuaris del lloc web poden reservar-les. Quan reserves a través de ESSENCIARURAL.com, entres en una relació contractual directa (legalment vinculant) amb Les Cases que has reservat. Des del moment en què fas la reserva, nosaltres només actuem d’intermediaris entre Les Cases i tu, transmetent les dades de la teva reserva a Les Cases i enviant-te un correu electrònic de confirmació en representació de Les Cases.

La informació que mostrem es basa en la que ens han proporcionat les Cases associades (entenent com a tal els associats que publiciten els seus serveis de turisme rural, que poden ser apartaments, o qualsevol altre tipologia tal i com s’explicarà en cada fitxa del Web, i en endavant denominades conjuntament com les Cases. 
Les Cases tenen accés a una extranet, a través de la qual es fan completament responsables d’actualitzar els preus, la disponibilitat i la resta d’informació que apareix al lloc web. Tot i que intentem oferir un servei el més precís possible, no podem verificar ni garantir que tota la informació sigui exacta, completa o correcta. Tampoc ens fem responsables dels errors (incloent errors evidents i tipogràfics), interrupcions del servei (a causa d’averies temporals i/o parcials, reparacions, actualitzacions o manteniment del lloc web, etc), informació imprecisa, enganyosa o falsa o de la falta d’informació. Les Cases sempre és responsable de la precisió, l’exactitud i la correcció de la informació (tant descriptiva, com referent als preus i a la disponibilitat) que apareix al nostre lloc web. El nostre web no és ni ha de ser considerat com una recomanació o una promoció qualitat, nivell de servei o classificació de les Cases que hi apareixen.

Els nostres serveis són només per a ús personal i no comercial. Per tant, està prohibit revendre, realitzar enllaços profunds (deep-link), utilitzar, copiar, monitorar (per exemple, spider, scrape), visualitzar, descarregar o reproduir els continguts, la informació, el programari, els productes o els serveis disponibles al nostre lloc web per a qualsevol activitat o raó comercial o competitiva.

2. Preus 
Els preus del nostre web intentaran ser molt competitius. Tots els preus del web de ESSENCIARURAL.com són per habitatge independent, o plurihabitages, segons es determina en la fitxa i pernoctació d’acord amb els horaris i condicions de cada associat i inclouen l’IVA i tots els impostos (que poden variar), si no és que s’indica d’una altra manera al nostre lloc web o al correu electrònic de confirmació.
De tota manera, aquests preus proporcionats poden tenir restriccions i condicions especials, com ara pel que fa a les cancel·lacions i al reemborsament. Abans de fer la reserva, comprova la informació i el preu per saber si hi ha cap condició especial.

3. Privacitat
ESSENCIARURAL.com segueix unes normes ètiques i respecta la teva privacitat. Excepte les divulgacions requerides per llei en qualsevol jurisdicció i el teu nom, adreça d'e-mail i dades de la targeta de crèdit necessàries per completar la reserva a Les Cases escollides, no revelarem informació personal a tercers sense el teu consentiment. Tanmateix, ens reservem el dret de revelar la teva informació personal als nostres associats, als empleats d’aquestes empreses i als nostres agents i representants de confiança, que tenen accés a aquesta informació amb el nostre consentiment i necessiten conèixer o tenir accés a aquesta informació per oferir el nostre servei (incloent serveis d’atenció al client i serveis interns (auditories/compliments normatius). Consulta la nostra política de privacitat per a més informació. 

4. Servei gratuït
El nostre servei és gratuït. A diferència d’altres, nosaltres no efectuem càrrecs als clients pel nostre servei ni afegim suplements addicionals (de reserva) a l’import de la Casa. Tampoc no efectuem càrrecs a la teva targeta de crèdit, ja que pagues l’estada directament a Les Cases.

5. Targeta de crèdit
Les Cases necessiten les dades de la targeta de crèdit per garantir la reserva. Nosaltres enviem la informació de la targeta directament a Les Cases reservat i també podem verificar la targeta de crèdit (per exemple, comprovar-ne la validesa). Per tal de preservar i xifrar la informació durant el procés d’enviament, utilitzem la tecnologia "Secure Socket Layer (SSL)".

6. Cancel·lació
En fer una reserva en una Casa, acceptes les condicions de cancel·lació i de no-show (si no et presentes a Les Cases), així com tots els termes i condicions addicionals (lliurament) de Les Cases que es puguin aplicar a la reserva o durant l’estada, com ara serveis i/o productes oferts per Les Cases (consulta els termes i condicions de lliurament directament amb Les Cases). Les condicions de cancel·lació i de no-show generals de tots els Cases apareixen a la pàgina d’informació de Les Cases del nostre lloc web i al correu electrònic de confirmació. Cal tenir en compte que alguns preus o ofertes especials no es poden cancel·lar ni modificar. Consulta la informació abans de fer la reserva.

Per consultar, modificar o cancel·lar la reserva, vés al correu electrònic de confirmació i segueix les instruccions indicades. Segons les condicions de cancel·lació i de no-show de Les Cases, pot ser que la cancel·lació de la reserva tingui un recàrrec. Et recomanem que llegeixis amb atenció les condicions de cancel·lació i de no-show abans de fer la reserva.

7. Correspondència addicional
En finalitzar una reserva, acceptes rebre (i) un e-mail, que podem enviar-te una mica abans de la data d’arribada, on trobaràs informació sobre la teva destinació i altres dades i ofertes (que inclouen ofertes de tercers en cas que hagis acceptat rebre-les), que siguin rellevants per a la teva reserva i destinació. També acceptes rebre (ii) un altre e-mail, que podem enviar-te després de la teva estada a Les Cases, on et convidem a contestar una enquesta. A part de la confirmació de la reserva, certes modificacions importants de la teva reserva, que inclouen e-mails d’ajuda per finalitzar una reserva, altres notificacions de l’establiment o de ESSENCIARURAL.com sobre la reserva, una enquesta sobre l’establiment i altres e-mails que hagis acceptat rebre, no t’enviarem més notificacions, e-mails ni correspondència (sol·licitada o no) sense el teu consentiment.

8. Rànquing i comentaris dels clients
El rànquing de les Cases que apareix per defecte al nostre web és Recomanats (o semblant) (el rànquing per defecte). També oferim altres maneres de classificar les Cases. El rànquing per defecte es crea a través d'un sistema de classificació automàtic (algoritme) i es basa en molts criteris.
Els comentaris de Les Cases poden (a) publicar-se a la pàgina d’informació de Les Cases del nostre web per tal de compartir la teva opinió sobre el nivell de servei i de qualitat de Les Cases amb (futurs) clients. ESSENCIARURAL.com també els pot (b) utilitzar (de forma parcial o completa) segons el seu criteri (ex. per a màrqueting, promoció o millora del servei) al web o a plataformes socials, newsletters, ofertes especials, aplicacions o altres canals utilitzats o que siguin propietat de ESSENCIARURAL.com. Ens reservem el dret d’adaptar, refusar o eliminar els comentaris que creiem oportuns. Els comentaris dels clients han de ser considerats com una enquesta i no inclouen ofertes comercials, invitacions ni incentius de cap tipus.

9. Exempció de responsabilitat
D’acord amb les limitacions establertes en aquests termes i condicions i en la mesura que estigui permès per llei, només ens fem responsables dels danys directes que pateixis, paguis o contreguis a causa de defectes atribuïbles a les nostres obligacions respecte als nostres serveis, fins a una quantitat total del cost total de la reserva, tal com s’indica al correu electrònic de confirmació (ja sigui per un cas o per una consecució de casos).

No obstant això i en la mesura que estigui permès per llei, ni nosaltres ni cap dels nostres directius, empleats, representants, filials, empreses afiliades, distribuïdors, afiliats, llicenciataris o agents, ni ningú que estigui involucrat en el procés de creació, patrocini i promoció del web i els seus continguts és responsable de: (i) pèrdues o danys punitius, especials, indirectes o conseqüents, pèrdues de producció, de beneficis, d’ingressos o de contractes, pèrdues o danys comercials o de reputació i pèrdues de demandes; (ii) errors en la descripció de la informació (incloent preus, disponibilitat i classificacions) de Les Cases al nostre web; (iii) serveis o productes oferts per Les Cases; (iv) danys, pèrdues o despeses (directes, indirectes, conseqüents o punitius) que pateixis, contreguis o paguis i que estiguin relacionats amb l’ús, la incapacitat o el retard del nostre lloc web; o (v) lesions personals, mort, danys a la propietat o altres danys, pèrdues o despeses (directes, indirectes, conseqüents o punitius) que pateixis, contreguis o paguis, ja sigui a causa d’actes (legals), errors, infraccions, negligències (greus), mala conducta intencionada, omissions, incompliments, representacions errònies, responsabilitat civil o extracontractual objectiva atribuïble (total o parcialment) a Les Cases (treballadors, directors, personal, agents, representants o empreses afiliades), incloent cancel·lacions (parcials), sobrereserves, vagues, força major o altres esdeveniments fora del nostre control.

10. Miscel·lània
Si no s’indica d’una altra manera, el programari necessari per als nostres serveis o utilitzat pel nostre web i els drets de la propietat intel·lectual (incloent els copyrights) dels continguts i la informació, així com el material del web són propietat de ESSENCIARURAL.com o els seus associats.

En la mesura que estigui permès per llei, aquests termes i condicions i la prestació dels nostres serveis es regeixen per la legislació espanyola i qualsevol controvèrsia que sorgeixi a partir d’aquests termes i condicions generals i dels nostres serveis es presentarà únicament davant dels tribunals competents de Vic (Barcelona).

La versió original en Català d’aquests termes i condicions ha estat traduïda a altres idiomes. La versió traduïda és una traducció de cortesia i no és oficial, de manera que no se’n pot reclamar cap dret. En cas de conflicte, contradicció o discrepància entre la versió catalana i alguna de les versions traduïdes, la versió en català és concloent i la que ha de prevaldre en la mesura que estigui permès per llei. 
Si qualsevol disposició d’aquestes condicions és o esdevé invàlida o no vinculant, seguiràs estan vinculat a totes les altres disposicions. En aquest cas, aquestes disposicions invàlides han de ser aplicades fins al màxim permès per la llei i, en la mesura que sigui possible, s'acceptarà un efecte similar al de les invàlides o no vinculants, conforme amb els continguts i l’objecte d’aquestes condicions.B) Política de privacitat

Condicions de privacitat

Valorem molt la teva confiança en Essenciarural.com a l’hora de reservar Cases i apartaments de turisme rural. Per això, salvaguardarem i protegirem degudament la privacitat i la confidencialitat de les teves dades personals (incloent les dades de la targeta de crèdit).
Aquestes condicions de privacitat s’apliquen a tots els nostres serveis (tant si s’hi accedeix en línia, com a través de qualsevol altra plataforma o dispositiu (en endavant, el “Lloc web”)).
Recopilació de la informació
Quan facis una reserva, et demanarem que completis uns formularis en línia amb el teu nom, adreça (domicili o oficina), adreça d'e-mail (professional o privada), telèfon (mòbil, casa o oficina), dades de la targeta de crèdit (tipus de targeta i número, codi CVC, data de caducitat, nom del titular de la targeta) i, quan sigui possible, les preferències de la reserva i de les habitacions per a fumadors o no fumadors. Aquesta informació és necessària per processar, reservar i completar la reserva (també per a l’enviament d’un e-mail de confirmació de la reserva).

Divulgació de les dades personals
Per oferir els nostres serveis, necessitem la informació següent:
Peticions de reserva: Per tal de completar la reserva i excepte en divulgacions requerides legalment, investigacions judicials, citacions o ordres judicials, només divulgarem el teu nom, les dades de contacte i les dades de la targeta de crèdit a La Casa que hagis reservat. Tanmateix, de vegades utilitzem altres distribuïdors que ofereixen alguns serveis o funcions en representació de la nostra empresa. Aquests distribuïdors poden tenir accés a (part de) la teva informació personal per tal d’oferir els seus serveis, però estan subjectes a un acord de confidencialitat segons el qual no poden utilitzar, compartir ni divulgar aquesta informació amb cap altra finalitat.

Enquestes: En completar una reserva, acceptes rebre un correu electrònic on et convidem a contestar un formulari sobre la teva estada, que també pots signar anònimament. Quan completes el formulari, acceptes que pugui publicar-se a la pàgina d’informació del nostre lloc web i a d'altres plataformes i mitjans socials que pertanyin, estiguin controlats, gestionats o oferts (de manera parcial o total) per nosaltres o pels nostres socis, amb l’única finalitat d’informar a futurs clients sobre el nivell de servei i de qualitatl. Ens reservem el dret d’adaptar, refusar o eliminar els comentaris que creiem oportuns. El formulari ha de ser considerat com una enquesta i no inclou ofertes (comercials), invitacions ni incentius de cap tipus.
Registre de l’usuari, accés al sistema i ús de “cookies” i comptadors de visitants: Per millorar el nostre servei i els nostres productes, utilitzem “cookies” (temporals i permanents), “cookies” autoritzats de tercers, comptadors de visitants i/o altres tecnologies per recollir dades identificables no personals (per exemple, adreça IP, tipus de navegador i proveïdor d’internet (ISP) i (per a usuaris del nostre servei a través d’un dispositiu mòbil) l’identificador únic de dispositiu, el sistema operatiu i la latitud/longitud) (en endavant, la “Informació no personal identificable”) i per fer un seguiment comportamental de navegació per internet, realitzar ofertes o anuncis específics o “a mida” i per enregistrar les visites i l’ús de la pàgina o pàgines.
Per tal de poder fer estudis de mercat, entendre com utilitzen els usuaris el lloc web i millorar la qualitat del servei, recopilem, processem i utilitzem diverses dades de forma anònima, com ara el nombre total de transaccions, pàgines web visitades, pàgines de referència/sortida, tipus de plataforma, informació sobre el dia i l’hora, el nombre i la ubicació dels clics (del ratolí) en una pàgina, els moviments del ratolí, el desplaçament per la pantalla, les paraules (de cerca) que s’utilitzen i el text que es tecleja mentre s’utilitza el nostre web (en endavant, les “Dades”).

A més, la teva informació no personal identificable també queda enregistrada i s’utilitza en cas de màrqueting comportamental, frau, mal ús i investigacions judicials.
De vegades, podem utilitzar altres proveïdors de servei externs per fer estudis de mercat i millorar la qualitat (en endavant, els Proveïdors de servei). També podem utilitzar els proveïdors de servei per fer un seguiment de l’activitat dels nostres visitants o en pàgines específiques. Aquests proveïdors de servei recopilen, utilitzen i supervisen les dades i altres informacions i estadístiques resultants de les teves activitats en línia al nostre lloc web. La informació sobre l’ús del web (incloent les dades i la teva informació no personal identificable) pot ser transmesa i emmagatzemada als servidors dels proveïdors de servei. A més, els proveïdors de servei també poden transferir la informació recopilada a tercers, en cas que sigui requerit per llei o si aquests tercers processen la informació en nom dels proveïdors de servei.

No compartim la informació personal dels nostres clients amb els proveïdors de servei i aquests no recopilen cap informació personal identificable (en endavant, la “Informació personal identificable”). La informació personal identificable no inclou ni la teva adreça IP, ni el tipus de navegador, ni el proveïdor d’internet, ni l’identificador únic de dispositiu, ni el sistema operatiu ni la latitud/longitud. Podem compartir i divulgar dades i informació personals a una autoritat governamental o d’investigació si ho requereix la llei (o qualsevol regulació amb validesa legal), un procés legal, una investigació judicial, una ordre judicial o una citació judicial.

“Cookies” i comptadors de visitants: Les “cookies” són arxius de text, temporals o permanents, que s’emmagatzemen al disc dur del teu ordinador. S’utilitzen per autentificar la informació, fer un seguiment de la sessió (manteniment de l’estat) i conservar la informació específica sobre l'ús i els usuaris del web, com ara les preferències o els continguts dels carretons electrònics. Les empreses que s’anuncien al nostre web també poden introduir “cookies” al teu ordinador amb les finalitats especificades en aquest paràgraf. Les dades recollides per les “cookies” són totalment anònimes. Si vols, pots eliminar totes les “cookies” del disc dur del teu ordinador buscant els arxius que continguin la paraula “cookie” i esborrant-los. També pots configurar les opcions del teu navegador perquè les (futures) “cookies” quedin bloquejades. Tingues en compte, però, que si ho fas, pot ser que el nostre lloc web no funcioni correctament. Per a més informació sobre (l’ús i l’eliminació de) les “cookies”, vés a: www.allaboutcookies.org

Els comptadors de visitants són una sèrie de codis de software que representen una petició d’imatge gràfica en una pàgina web o un correu electrònic. Pot ser que hi hagi (o no) una imatge gràfica visible associada al comptador de visitants i, sovint, aquesta imatge està dissenyada per integrar-se al fons d’una pàgina web o d’un correu electrònic. Els comptadors de visitants poden utilitzar-se amb moltes finalitats, com ara informes de trànsit, recomptes de visitants únics, informes de publicitat i personalització. Els comptadors de visitants utilitzats per Essenciarural.com només recopilen dades anònimes.

Protecció de la teva privacitat en línia


D’acord amb la Llei de protecció de dades personals, Essenciarural.com aplica uns procediments de seguretat estrictes per tal de prevenir el mal ús de les dades personals i els accessos no autoritzats.
Tingues en compte que donar-se de baixa d’una xarxa no significa que ja no rebis publicitat en línia o que ja no siguis objecte d’estudis de mercat. Tan sols significa que la xarxa on t’has donat de baixa ja no oferirà publicitat personalitzada segons les teves preferències de la xarxa i patrons d’ús.
Protecció i seguretat de les dades de la targeta de crèdit

Per tal de protegir i salvaguardar les teves dades personals, utilitzem uns sistemes i procediments de negocis apropiats. Per exemple, la informació de la targeta de crèdit es transmet a través d’un protocol de servidor segur, que xifra totes les dades personals i les de la targeta de crèdit. El mètode de xifrat que utilitzem és l’estàndard de la indústria, la tecnologia "Secure Socket Layer" (SSL). 

A més, també utilitzem procediments de seguretat i restriccions tècniques i físiques per accedir i utilitzar la informació personal. Només el personal autoritzat pot accedir a la informació personal per poder exercir les seves funcions.

El servidor i la xarxa estan protegits per tallafocs contra els accessos no autoritzats i disposem de sistemes de detecció d’intrusos que controlen i detecten els accessos (intents) als servidors o els mals usos.
Desarem les dades de la targeta de crèdit un màxim de 10 dies després d'haver fet la reserva. Si després d’aquest termini no has desat la targeta de crèdit al teu compte, n’eliminarem les dades.

Control sobre les teves dades

Com a client, sempre tens dret a revisar les dades personals que tenim emmagatzemades al nostre sistema. Pots sol·licitar les teves dades personals enviant un correu a: info@essenciarural.com 
Escriu al camp d’assumpte la frase “sol·licitud de dades personals”.
Si les teves dades personals són incorrectes, les podem modificar amb el teu consentiment. També pots demanar a Essenciarural.com que elimini les teves dades de la base de dades enviant-nos un correu a l’adreça especificada anteriorment.

Quan t’envia correus electrònics Essenciarural.com?


Un cop feta la reserva, rebràs un missatge de confirmació amb tota la informació sobre la reserva. Pots imprimir el correu i presentar-lo com a justificant de la reserva. Si hi ha cap modificació o es cancel·la la teva reserva, també rebràs un e-mail de confirmació amb els canvis pertinents.
De vegades, l’establiment es pot posar en contacte amb Essenciarural.com per donar informació important sobre la teva estada. Pot ser que el nostre servei d’atenció al client et reenviï aquests missatges en nom de l’establiment a l’adreça d’e-mail que has autoritzat per a aquest tipus de correspondència. En alguns casos, però, pot ser que et reenviem el missatge automàticament. El contingut d’aquests missatges és a discreció de l’establiment i, en cap cas, conté informació generada per Essenciarural.com.
Una mica abans de la data d’arribada, pot ser que t’enviem un e-mail, on trobaràs informació sobre la teva destinació i altres dades i ofertes (que inclouen ofertes de tercers en cas que hagis acceptat rebre-les), que siguin rellevants per a la teva reserva i destinació.
A més, després de la teva estada, t’enviarem una enquesta opcional sobre l’establiment, que agrairíem que responguessis. El formulari pot publicar-se a la pàgina d’informació del nostre lloc web i a d'altres plataformes i mitjans socials que pertanyin, estiguin controlats, gestionats o oferts (de manera parcial o total) per nosaltres o pels nostres socis, per tal de compartir la teva opinió sobre el nivell de servei i de qualitat de l’establiment amb (futurs) clients.
Si t’has donat d’alta en aquest servei, de tant en tant rebràs correspondència.
Per últim, si has introduït el teu e-mail però no has completat la reserva, pot ser que t’enviem un e-mail d’ajuda per poder finalitzar la teva reserva.

Contacte

Essenciarural.com és el responsable de processar les dades personals. Essencia Rural CB es regeix per la legislació espanyola, amb domicili a Manlleu, Mas La Rierola, s/n, 
Si tens algun suggeriment o comentari sobre aquesta política de privacitat, envia’ns un correu a:info@essenciarural.com

Ens reservem el dret de modificar el nostre sistema de recollida, transmissió i processament de la informació personal i de la informació que creiem necessària. Per tant, aquesta política de privacitat pot ser modificada en qualsevol moment per tal de reflectir els últims canvis.